Ny podkast-serie: – Nakent, ærlig, uredigert, rett fra hjerte og levra skal vi gå grundig til verks

FØRSTE OPPTAK ER UNNAGJORT: Intervjuer Hans Roger Selnes (til høyre) har hatt sin første gjest i podcast-studio: Namsosingen Bjørn Lie (86). Sluttproduktet blir tilgjengelig på digitale plattformer i midten av mars. Foto: Bjørn Tore Ness

– Dette blir topp underholdning, lover Hans Roger Selnes etter å ha unnagjort opptakene til de første episodene av podcasten «Att det går an» – med namsosingen Bjørn Lie (86) i sentrum.

NAMSOS: Studioet og opptaksutstyret som sto klart til åpninga av Rock City i 2011 er oppdatert til dagens standard. Motor Labs AS har gått til innkjøp av utstyr beregnet for produksjon av podkast, og snart kan de første episodene sendes ut til publikum.

– Vi har planer om tolv episoder, der vi lar personer med tilknytning til Namdalen fortelle sin historie. Det trenger ikke være en suksesshistorie – men en historie som har betydd mye for dem, sier Hans Roger Selnes.

– For en mann!

Han er medeier og styreleder i Motor Labs AS, og har også påtatt seg rollen som intervjuer i selskapets nye podkast-satsing.

– Jeg skal lede en del av episodene, men her kan det også bli aktuelt at andre eiere i selskapet tar seg av oppgaven som intervjuer, sier Selnes.

De første opptakene, med namsosingen Bjørn Lie, er allerede unnagjort – og Selnes avslører at opptakene nå skal redigeres og gjøres klare for to episoder på i underkant av ei halvtime.

Les resten av saken i Namdalsavisa