Sebastian Schjerve

Sebastian Schjerve er på landslaget i Freeski, og er en av de unge lovende skikjørerne vi har i Norge.

Namsosingen er godt vant til å delta i verdenscup. For selv om han fortsatt bare er 22 år, starter han nå på sin sjette sesong i verdenscupen. Han debuterte på dette nivået noen uker før han fylte 18 år, med å bli nummer 12. Siden har han reist verden rundt for å trene og konkurrere i freeski.

Australia, USA, New Zealand, Canada, Kina og over alt i Europa – det har vært en del av sportshverdagen for Sebastian.

I en alder av 22 år har han besøkt flere land og verdensdeler enn de aller fleste besøker i et langt liv.

I 2018 debuterte den da 17 år gamle Sebastian Schjerve i verdenscupen i freeski. Og desember 2022 var det endelig namsosingens tur til å ta sin første pallplass i karrieren med tredjeplass i big air i Copper Mountain – i en alder av 22 år.

Hør episoden med Sebastian her: