Serverer de uventede historiene 

Til vanlig jobber Hans Roger Selnes som dyrlege. Men innimellom henger han dyrlegefrakken fra seg og dykker ned i uvanlige historier fra namsosinger som har gjort seg bemerket på ulike arenaer.

NAMSOS: Gjennom hele 2022 har Motor Labs AS i Namsos gitt ut episoder av den nye podkasten «Att d går an». Hans Roger Selnes er er medeier og styreleder i selskapet, og har vært intervjuer i alle de ni episodene som hittil er sluppet. Han forteller litt mer om bakgrunnen for satsinga.

– Den vi intervjuer må på ett eller annet nivå har blitt lagt merke til, enten det er noen som har fått Kongens fortjenstmedalje eller har løpt ti maraton i voksen alder. Men må ha gjort seg bemerket og satt Namsos på kartet.

Humor og uvanlige historier

Målet er å bli bedre kjent med personen som blir intervjuet, og utspørringa er ifølge Selnes litt uvanlig.

– Vi prøver å få fram historier som ikke er så kjent, og kanskje få fram følelser og meninger som de vanligvis ikke blir spurt om. Ikke for at det skal være ukomfortabelt, men for at vi ønsker å bli bedre kjent med personen.

FØRJULSGAVE: Hans Roger Selnes er intervjuer i den nye podkasten «Att det går an», som før jul slipper en ny episode med det han omtaler som den mest kjente namsosingen per i dag. Foto: Bjørn Tore Ness

Les hele saken i Namdalsavisa (+)