Velkommen inn i en klynge av profesjonelle musikere, media, kommunikasjon, film, streaming og tekniske tjenester som lyd og lys, prosjektledelse og strategi, samt et bredt spekter av rådgivning og handlekraft.

Klyngeplass

Nå åpner vi for spennende muligheter for kontorplass i kreativ næringsklynge! Vi er Motor Labs. En ny kreativ hybrid næringsklynge med Namsos beste beliggenhet og produksjonsarealer! Motor Labs AS eies av 28 næringsaktører med felles mål om engasjement, aktivitet og samarbeid. Våre kontorer finner du i Rock City bygget med inngang fra sjøsiden.

Nå har du/dere muligheten til kontorplass til knallpris, samlokalisert med trivelig folk og mulige samarbeidspartnere. Her hos oss er vi alle private aktører med variert kompetanse fra kultur og underholdningsindustrien. Nå ønsker vi et enda større mangfold av spreke klyngekollegaer velkommen og håper flere kan se fordelene av å bli en del av et spennende, sosialt og kreativt miljø.Vi kan tilby både fulltid og deltids kontorplass, alt etter ditt behov.

Kontorplass i klynge fulltid, pr mnd 2.000,-

Kontorplass i klynge deltid, pr mnd 1.400,-

Klyngemedlemskap pr år (medlemsfordeler, tilgang til arbeidsplass ved behov, kaffe m.m) 1.600,-

Kontorplass i klynge dag, pr dag 150,-


Studio

Et moderne musikkproduksjonsrom bør sees mer som et flerbruksrom der teknikk for lyd og/eller bilde vektlegges. Rommet bør være lyddempet nok til ikke å smitte lyd til naborom, og gi en mulighet for mikrofoninnspilling inne i rommet. Det skal også kunne ha akustikk som gir en naturlig lydfølelse for miksere og produsenter. Artistene er avhengige av det samme tekniske utstyret under en øving som ved en innspilling, og derfor betrakter vi musikkproduksjonsrommene som de nye øvingsrommene, da øving og innspilling flyter over i hverandre.
Musikk trackes mye mer, og øvingene skjer gjennom lydkort og heads.

Studio, dagspris (åtte timer) inkl. tekniker eks.mva 4.500,-

Studio, timepris inkl. tekniker eks mva 550,-

Podcast, to timer innspilling og redigering, inkl. tekniker  eks.mva 3.000,-

Podcast innspilling timepris inkl. tekniker eks mva 400,-

Programmeringssuite dagspris uten tekniker eks mva 1.000,-

Programmeringssuite timepris uten tekniker eks mva 150,-

Streaming studio, fire timer inkl to teknisk personell (30 min program) eks mva 6.000,-


Podcast

Studioet og opptaksutstyret som sto klart til åpninga av Rock City i 2011 er oppdatert til dagens standard.
Motor Labs AS har gått til innkjøp av utstyr beregnet for produksjon av podkast.

Podcast timespris inkl tekniker eks. mva 1500,-